A MOŽDA SAMO FOTOMONTAŽA

Najava nereda ili kukavička provokacija?

04.11.2010 u 13:14

Bionic
Reading

I dok predsjednici Hrvatske i Srbije, dr. Ivo Josipović i Boris Tadić pokušavaju smanjiti napetosti između dvaju naroda, navijački mozak radi u posve drugom smjeru

Naime, još prije nekoliko dana srpski su mediji objavljivali da će se u četvrtak u Splitu, na utakmici između Hajduka i Zenita pojaviti i srpski huligani, a sve u smjeru 'rušenja i paljenja Splita'.

Naravno, organizatori utakmice, a to su ljudi iz Hajduka, upozorili su policiju na moguće nerede zbog čega je policija u punoj pripravnosti te  zbog mjera predostrožnosti čuva i hotel s igračima Zenita. Također, u klubu su rekli da imaju dojavu da će u Split doći tek 150 navijača, uglavnom prijatelja kluba i sponzora.

No na forumu HNKHajduk.org osvanula je zanimljiva fotografija na kojoj je navijač Crvene Zvezde s 'fantomkom' preko lica i uzdignuta tri prsta. U pozadini je Split, što bi trebalo značiti da su se srpski huligani ipak okuražili i odlučili pojaviti na utakmici. Možda je to samo obična provokacija jednog nadobudnog navijača koji se pod okriljem mraka preobukao za sliku i hvalisanje. Ili obična fotomontaža?