LUKA MODRIĆ:

'Nadam se da je ovo stvarno zadnji put da igramo bez navijača!'

12.11.2016 u 22:36

  • +7

Kvalifikacije za SP: Hrvatska - Island

Izvor: Pixsell / Autor: Slavko Midzor/PIXSELL

Bionic
Reading

Nakon solidno odigranog drugog poluvremena u pobjedi 2:0 Hrvatske protiv Islanda, Luka Modrić bio je zadovoljan igrom svoje momčadi i nada se da se utakmice bez gledatelja više neće ponavljati u budućnosti...

Hrvatska je zbog izgreda navijača morala dvije utakmice igrati pred praznim tribinama na početku kvalifikacija za SP, no to ju nije spriječilo da skupi 10 bodova i zauzme vodeće mjesto u skupini I.

Nakon trijumfa protiv Islanda 2:0 ove subote, jedan od zadovoljnih mogao je biti i Luka Modrić koji je ušao u drugom dijelu i odigrao vrlo dobro te tako potvrdio da je ozljeda koljena prošlost.

'Tako smo se dogovorili da uđem u nastavku. Bilo je teško gledati s klupe, a lakše igrati. Odigrali smo dosta dobro s obzirom na uvjete i težak teren. Zabili smo dva lijepa gola i zasluženo smo pobijedili. Bilo je važno osvojiti tri boda,' izjavio je veznjak Reala pa dodao:

'Sigurno još nisam spreman za 90 minuta, ali kvalitetnih 45 minuta sada mogu odraditi. Dobro se osjećam, podižem svoju formu, no treba mi još utakmica.'

'Bili smo koncentrirani do samoga kraja, a vrlo je važno što nismo primili gol. Nadam se da je ovo stvarno zadnji put da igramo bez navijača, ovo nije nogometna atmosfera,' zaključio je Modrić, a s njim se slažu i ostali nogometni akteri.



Kritika je bila i zbog previše Mandžukićevih odlazaka na bok i ubačaja u sredinu.