TREBA SE UGLEDATI NA MODRIĆA

Na svakom Realovom treningu postavi mu isto pitanje. I ne misli odustati...

13.12.2023 u 17:30

Bionic
Reading

Iako su mu 'tek' 33 godine, Toni Kroos povukao se iz njemačke nogometne reprezentacije, a posljednju utakmicu za Elf odigrao je još u lipnju 2021. godine

Njemačka je domaćin europskom nogometnom prvenstvu i jasno je da domaćini od tog turnira očekuju puno. No, da bi dobili još 'malo više', u akciju se uključio Antonio Rüdiger, 30-godišnji stoper madridskog Reala i suigrač Tonija Kroosa.

Rüdigerov zadatak je nagovoriti Kroosa da se ugleda u Luku Modrića, koji i s punih 38 godina 'gine' za nacionalni dres.

'Pitam ga svaki dan kad će se vratiti. Igrač poput njega koji je još uvijek na visokom nivou mora biti na europskom prvenstvo i to je realnost', rekao je Rüdiger.

'Kada igra Toni, koji ima otkucaje srca kao 20-godišnjak, onda je sve sjajno. Volio bih ga vidjeti u reprezentaciji, ali on će imati konačnu riječ', dodao je iskusni branič.

Tportal SPORT je i na WhatsAppu

Želite li pogledati VIDEO svih golova iz SuperSport HNL-a i Kupa te dobivati najvažnije vijesti iz sporta: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati'

'Činjenica da smo organizatori europskog prvenstva mijenja sve. Ne smijemo to otpisati. Naš cilj je da odemo što dalje. Nitko ne smije doći i reći da ćemo biti zadovoljni ako prođemo grupu'.

Kroos je za Elf odigrao 106 utakmica i zabio 17 golova, a najveći uspjeh ostvario je 2014. godine kada je osvojio Svjetsko prvenstvo u Brazilu.