IZGLEDA KOMPLICIRANO, ALI...

Na pomolu veliki transferi koji bi mogli promijeniti budućnost Ante Rebića i Marija Mandžukića

17.07.2019 u 12:46

Bionic
Reading

Nije tajna da milanski Inter voli hrvatske nogometaše, a sada se u planovima talijanskog kluba spominje naš reprezentativac Ante Rebić

Ne treba uopće odlaziti u daleku prošlost da bi se zaključilo kako su Hrvati na cijeni u Interu. Tu već godinama igraju Ivan Perišić i Marcelo Brozović, na posudbi je bio Šime Vrsaljko, a prošlog ljeta jedna od najvećih nogometnih sapunica bio je prelazak Luke Modrića iz Reala u milanski klub koji se na kraju nije realizirao.

Ovoga puta u igri je Ante Rebić. Barem tako tvrdi Tuttosport koji piše da je hrvatski napadač na radaru, ali kao rezervna opcija.

Naime, prve želje talijanske momčadi u ofenzivnoj liniji su Edin Džeko (Roma) i Romelu Lukaku (Manchester United), a ako to propadne 'nerazzurri' bi se tada okrenuli prema Rebiću u Eintrachtu.

  • +25
Hrvatski nogometaš Ante Rebić Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

No isto tako talijanski mediji smatraju da ni realizacija transfera hrvatskog napadača ne bi bila lak posao, jer je bundesligaš ovog prijelaznog roka već prodao golgetere Luku Jovića (Real) i Sebastiena Hallera (West Ham) i ne smije si dozvoliti da ostane bez još jednog.

Inače, svi znaju kako Inter traži zamjenu za Maura Icardija koji si je svojim ponašanjem odavno zalupio vrata Intera te se čeka pravi kupac – Juventus je u prvom redu, a ako Argentinac završi u 'staroj dami' to bi otežalo situaciju Mariju Mandžukiću kojeg se u zadnje vrijeme dovodi u vezu s Borussijom Dortmund.

  • +16
Mario Mandžukić - zvijezda Juventusa i hrvatske reprezentacije Izvor: Profimedia / Autor: N.N.