BILIMA NOVA NADA

Na Poljudu slave jer je 'minus pet'

06.03.2011 u 11:50

Bionic
Reading

Remi Dinama protiv Slaven Belupa i pobjeda Hajduka u Zadru, vratili su Hajduka na početnu poziciju, na pet bodova zaostatka, isto onoliko s koliko su Bili krenuli u nastavka prvenstva

Trener Hajduka Goran Vučević zadovoljan je pobjedom u Zadru, no i dalje upozorava.

'Nama ne preostaje nego i dalje šutjeti i raditi. Mene ne zanima samo ovaj trenutak, nego gledam na duže staze. Iz utakmice u utakmicu moramo biti sve bolji i bolji i gledati samo sebe', kaže trener Hajduka, koji u prvi plan ističe dvojicu veterana, Srđana Andrića i Hrvoja Vejića, koji su svojom dobrom igrom povukli i ostale.

'S njima dvojicom u postavi i mlađi igraju puno sigurnije i bolje.'

U sljedeća dva kola Hajduk očekuju dva vrlo teška ispita. Najprije im na Poljud stiže gradski rival Split, a potom slijedi gostovanje u Maksimiru. Samo maksimalnim učinkom iz obaju susreta, Hajduk može računati na nastavak utrke za naslov prvaka.

'Idemo utakmicu po utakmicu. Mi imamo veliki respekt prema Splitu, nisu oni slučajno tu gdje jesu. Ali i oni moraju uvažavati nas, moraju znati gdje dolaze i protiv koga igraju. Ja ću sa svoje strane maksimalno pripremiti igrače za tu utakmicu i učiniti sve da pobijedimo', kaže Vučević, kome se u postavu vraća Anas Sharbini.

'Anas je odličan igrač, itekako nam je potreban, vjerujem da će dati sve od sebe kad dobije prigodu.'