nije mu prvi put

Publika u šoku: Ovakvom sramotnom ponašanju nema mjesta u tenisu!

22.06.2017 u 16:41

Bionic
Reading

Benoit Paire i u prošlosti je znao divljati i ponašati se kao razmaženo dijete, no u meču protiv Floriana Mayera ove srijede zbilja je pretjerao...

Francuski 28-godišnji tenisač poznat je ljubiteljima tenisa kao igrač problematičnog ponašanja, a dno je dotaknuo prije dvije godine na jednom ATP Challenger turniru u San Benedettu kada je igrao protiv veterana Volandrija i u jednom trenutku se toliko naljutio da se počeo namjerno micati od loptice, što je izgledalo jako ružno.

Ove srijede uspio je nadmašiti samog sebe u meču protiv još jednog iskusnog igrača, 33-godišnjeg Floriana Mayera u Halleu.

Benoit Paire uspio se iznervirati već na samom početku meča do te mjere da je uništio svoj reket pri prvom izgubljenom servisu.

Paire i njegovo divljanje Autor: YouTube

Ludi Francuz zatim je nastavio slati loptice na vrh stadiona i izgubio je set ekspresno bez osvojene igre. Sudac mu je dodijelio čak tri kazne, ali nije ga diskvalificirao.

Navijači na tribinama su s nevjericom pratili što Paire radi na terenu, a meč je bio gotov za manje od sat vremena i Mayer je sa 6-0, 6-4 prošao dalje. Benoit pak čeka hoće li ga ATP naknadno kazniti za ismijavanje vlastitog sporta...