VEČER PRODužetaka

Mourinhov United teško izborenu pobjedu platio ozljedom Ibrahimovića!

20.04.2017 u 23:40

Bionic
Reading

U četvrtfinalnim dvobojima Europske lige čak tri susreta otišla su u produžetak, uključujući i onaj Manchester Uniteda protiv Anderlechta u kojem se ozlijedio Zlatan Ibrahimović, a Mourinhova momčad slomila je protivnika tek u 107. minuti...

Manchester United ostao je u Europskoj ligi, ali plasman dalje izborio je teže nego što je to itko očekivao. Protiv belgijskog Anderlechta činilo se da utakmica ide u očekivanom smjeru kada je Mhitarjan zabio u 10. minuti, no u 32. minuti izjednačio je Hanni, a taj je rezultat bio identičan prvoj utakmici pa je morao odlučivati produžetak.

Mourinhova momčad promašila je pregršt toga, a onda je koljeno ozlijedio i Zlatan Ibrahimović pa se činilo da se večer za nju završiti potpunim krahom. Ipak, u 107. minuti Marcus Rashford konačno je zabio odveo domaćina u polufinale.


Još dramatičnije je bilo i Gelsenkirchenu gdje je Schalke lovi prednost Ajaxa od 2:0 i golovima Goretzke i Burgstallera ju je i dostigao u regularnom dijelu utakmice te u produžetku imao i igrača više.

Kada je u 101. minuti zabio za domaćina Caligiuri, činilo se da je sve riješeno, no Nizozemci su se vratili golom Viergevera u 111. minuti, a Younes je u 120. minuti potvrdio njihov prolazak.


Prošla je dalje i španjolska Celta i to bez produžetka. Nakon 3:2 pobjedu u Vigu odigrala je 1:1 kod Genk, što je bilo dovoljno za plasman u polufinale.