portugalac mu ruši cijenu

Mourinho ispao smiješan; s ovakvom ponudom Perišića može zaboraviti...

21.06.2017 u 13:09

Bionic
Reading

Iako su pregovori oko prelaska Ivana Perišića (28) iz Intera u Manchester United u zastoju, trener Uniteda Jose Mourinho je uvjeren da će hrvatski nogometni reprezentativac ovog ljeta pojačati klub sa Old Trafforda, objavili su u srijedu britanski mediji

Manchester United nudi 30 milijuna eura za Perišića, ali Inter ustraje na odšteti od 50 milijuna eura, a pregovori bi se trebali nastaviti sljedećih dana.

Interu je potreban novac kako bi do 30. lipnja ispunio uvjete iz Fifinog pravilnika o 'finacijskom fair playu', što ide u korist Unitedovim pregovaračima. 

  • +6
Ivan Perišić Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL

Mourinho obožava hrvatskog igrača i krajem ožujka je boravio u Zagrebu kako bi nagovorio Perišića na prelazak u United.

Perišić je 2015. godine iz Wolfsburga prešao u Inter, potpisavši ugovor do ljeta 2020. Talijanski klub je tada platio 20 milijuna eura odštete.

U utorak smo pisali kako bi cijeli posao mogao ovisiti o uspješnosti Unitedovih čelnika da na Old Trafford vrate Cristiana Ronalda. Jer za Portugalca su 'vragovi' bili spremni ponuditi 200 milijuna eura, što bi gotovo sigurno bio jedini izdašniji transfer Uniteda ovog ljeta.

Međutim, Florentino Perez odbio je potencijalne kupce izjavom kako Ronalda neće prodati za manje od milijarde eura, pa je dojam da će se sada i Mourinho lakše odlučiti za kupovinu hrvatskog ofenzivca.