LOGIČAN NASLJEDNIK

Mourinho ozbiljno uzdrman? Chelsea locirao zamjenu

14.10.2015 u 11:32

Bionic
Reading

Gotovo nestvarno loš ulazak u sezonu londonskog Chelseaja doveo je do neočekivanih obrata na Stamford Bridgeu. 'Polubožanstvo' Jose Mourinho mora hitno zaustaviti nizbrdicu jer je ruski šef već odabrao s kime bi mogao zamijeniti karizmatičnog Portugalca

Mourinho još uvijek uživa načelnu podršku Chelsajeve uprave, no putem svojih medijskih kanala 'Abramovičevi ljudi' su pustili glas kako su spremni na promjenu. Predstojeći ligaški dvoboji s Aston Villom i Bilićevim West Hamom donijet će odgovore na budućnost Josea na svojoj najdražoj klupi, a u slučaju da padne zvat će Diega Simeonea.

Argentinac je od Atletica kroz četiri godine napravio momčad koja uzima naslove Realu i Barceloni, a samo su ga dvije minute dijelile od trijumfa u Ligi prvaka. Osim toga, prema svom temperamentu i nogometnim načelima savršeno se uklapa u Chelsea, kojemu je prije dva ljeta skupo prodao Diega Costu i Filipea Luisa. Želio ih je Mourinho još, ali Atletico je velik klub koji se ne odriče lako svojih igrača.

Tako su novim ugovorom i svog cijenjenog trenera vezali otkupnom klauzulom od 15 milijuna eura. Za Chelsea još uvijek - prava sitnica, no na njegu u slučaju potrebe ne mogu računati 'već sutra'. Popularni Cholo previše voli Atletico da bi mu iznenada okrenuo leđa, ali dolazak u Chelsea mogao bi mu biti dovoljan poticaj za razvoj svoje već danas blistave trenerske karijere. Ruski budžet i njegove trenerske metode čine se kao dobitna kombinacija.