DANI ODLUKE

Morao je napustiti hrvatsku reprezentaciju, a sada je poslao poruku upozorenja...

07.11.2017 u 10:12

Bionic
Reading

Bliže se kvalifikacijski dvoboji između Hrvatske i Grčke koji će odlučiti o putniku na Svjetsko nogometno prvenstvo u Rusiji. Evo kako na te utakmice gleda bivši član stručnog stožera naše reprezentacije Ante Miše

Poslije remija s Finskom Ante Čačić postao je 'bivši', a s njime je otišao i cijeli stručni stožer. Među njima je morao spakirati kofere Ante Miše, bivši igrač i trener Hajduka, ali i još nekih klubova.

Dalić je zatim uspješno obavio posao u Kijevu, pobijedio Ukrajinu, te tako došao do prilike da reprezentaciju odvede na završnicu. No ostala je još jedna prepeka – Grčka. Prva utakmica na rasporedu je u četvrtak na Maksimiru (20.45), a uzvrat u Pireju tri dana kasnije.

Dani odluke sve su bliže, a o play-off okršaju, koji igračima donosi nastup na velikom natjecanju, a HNS-u punu blagajnu, progovOrio je Ante Miše za portal prvahnl.hr.

  • +42
Kvalifikacije za SP 2018., Ukrajina - Hrvatska Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

'Hrvatska je naravno favorit, ali neće biti lako. Izabranici Michaela Skibbea su u kvalifikacijskoj skupini izgubili tek jednom, u Pireju od Belgijanaca 1:2. Nisu to ekstra-klase, još manje su tobožnji marginalci. Tradicionalno čvrsti, organizirani, tvrdi, razmješteni po velikim europskim klubovima, navikli na utakmice poput ovih što slijede. Oni će se pretežito braniti, bacati na glavu', upozorio je Miše sve u reprezentaciji te dodao:

'Takav pristup mora krasiti i Vatrene, dati barem 100 posto i demonstrirati tehničku premoć. Šteta što izostaje Milan Badelj, strahovito bitan jer savršeno zna kada gdje biti i što napraviti. Zamjena? Smatram da mu je Filip Bradarić najsličniji.'