RICARDINHO UVJEREN

'Moljac na licu Ronalda zapravo je bio pokojni Eusebio!'

12.07.2016 u 09:13

Bionic
Reading

Atraktivni igrač futsala, Portugalac Ricardinho smatra kako se nogometnoj reprezentaciji njegove zemlje u finalu Eura ukazao pokojni Eusebio preko moljca na licu Ronalda, a kasnije se reinkarnirao u Edera i zabio pobjednički pogodak...

Sjajni 30-godišnji virtuoz s loptom oduševio je ove godine svojim nastupima i golovima na futsal Europskom prvenstvu u Beogradu, a čak su neko vrijeme kružile glasine da bi mogao karijeru nastaviti u zagrebačkom Nacionalu.

No, čini se da svaki genije mora biti i malo 'trknut' pa se javnost iznenadila objavom na Twitteru Ricardinha nakon što je Portugal osvojio nogometni Euro. Naime, on je uvjeren da je moljac iliti noćni leptirić koji je sletio na lice Cristiana Ronalda bio ukazanje pokojnog Eusebija, velikog portugalskog napadača koji je vodio šezdesetih godina prvu slavnu generaciju portugalskih nogometaša.

Prema Ricardinhu, zatim se spomenuti velikan reinkarnirao u Ederu i zabio pobjednički pogodak.

'Ne boj se, mali šampione. Ja ću se reinkarnirati u Edera, ući i zabiti pobjednički pogodak,' stoji između ostalog na fotografiji koju je objavio na društvenoj mreži popularni igrač. Zaključio je svoju ludu teoriju zahvalom 'bogu Eusebiju'.