VELIKA DILEMA

Modrić zbog Redknappa ne želi potpisati novi ugovor

24.02.2012 u 10:15

Bionic
Reading

Luka Modrić dogovorio je već odavno uvjete za novi i bogatiji ugovor s Tottenhamom, no činjenica da bi Harry Redknapp mogao preuzeti englesku reprezentaciju koči hrvatskog reprezentativca da potpiše ugovor

Prošlo je već dosta vremena otkad je Luka Modrić sjeo za stol s čelnicima Tottenhama i dogovorio bogatiji ugovor po kojem treba zarađivati oko 100 tisuća funti tjedno. No Modrić još nije ništa potpisao i to već polako brine glavne ljude 'spursa'.

Kako prenosi Goal.com, Modrić je navodno zabrinut što će napraviti trener Harry Redknapp jer ga mediji guraju na mjesto izbornika engleske nogometne reprezentacije, s obzirom da hrvatski reprezentativac iznimno cijeni Redknappa i upravo uz njega veže svoju budućnost.

Redknapp je u ovom trenutku razapet između ostanka u Tottenhamu i preuzimanja engleske reprezentacije, a upravo njegova odluka ostati ili otići će utjecati i na odluku Luke Modrića. Goal.com tvrdi da će Modrić potpisati ugovor sa 'spursima' samo ukoliko Redknapp odbije englesko izborničko mjesto.

Cijelu tu situaciju pozorno prati Manchester United koji po svaku cijenu želi Modrića na ljeto dovesti na Old Trafford. A ako Redknapp preuzme Englesku, onda će put do Modrića očito biti olakšan.