HOĆE LI GA POSLUŠATI?

Modrić vrlo žestoko komentirao Fifinu odluku

15.12.2016 u 16:34

Bionic
Reading

Mađarski sudac Viktor Kassai upotrijebio je pomoć videotehnologije da bi dosudio penal u polufinalu klupskog SP-a koji su igrali Kashima i Nacional. Kasnije se ustanovilo da je njegova odluka, unatoč pomagalima, bila kriva. A sada je svoj komentar odluke Fife dao i naš Luka Modrić

Madridski Real pobijedio je meksičku Americu 2:0 te ušao u finale Svjetskog klupskog prvenstva koje se održava u Japanu.

Strijelac prvog gola bio je Benzema, a drugi je, uz smiješnu situaciju odnosno sudačku provjeru je li gol regularan, zabio Cristiano Ronaldo.

>>Povijesna nogometna sudačka odluka zapravo je bila kriva

Sve to očito je natjeralo Luku Modrića na prilično žestok komentar Fifine odluke da se suci koriste videotehnologijom.

'To je novo otkriće da bi bili pošteni, no ne sviđa mi se jer izaziva veliku zbunjenost te se nadam da neće nastaviti s tim pravilom jer to za mene nije nogomet. Ne sviđa mi se. Prvi doživljaj nije dobar, no mi se moramo koncentrirati na svoju igru', izjavio je.

'Imali smo jedan dan sastanak oko toga, no nisam puno slušao jer ne vjerujem da će nastaviti s ovim.'

Modrić je u Japanu rekao kako je sretan zbog ulaska u finale Svjetskog klupskog prvenstva, no nije komentirao policijsku istragu pod kojom se nalazi u Španjolskoj zbog sumnje za utaju poreza.

'Zadovoljni smo rezultatom i igrom od 25. minute. Ušli smo slabo, no kada smo uhvatili ritam, bili smo dobri, stvarali prilike, zabili dva gola, pobijedili i, što je najvažnije, ušli u finale', rekao je nakon utakmice.