LUKA O CRISTIANU

Modrić: Ronaldo pretjeruje s teatralnostima

03.03.2009 u 09:16

Bionic
Reading

Iako su njegovi Spursi izgubili u finalu Carling Cupa, Luka Modrić nije umirao od tuge. Priznao je da se želi riješiti straha od izvođenja jedanaesteraca, ali se i dotakao najboljeg nogometaša današnjice Cristiana Ronalda

Na londonskom Wembleyju Tottenham je tek nakon izvođenja jedanaesteraca izgubio u finalu Carling Cupa od Manchester Uniteda. Među glavnim protagonistima priče bili su Luka Modrić i Vedran Ćorluka. Dok je Čarli pogodio jedanaesterac, Luka nije bio na popisu izvođača u prvoj seriji.

'Trener me pitao kako se osjećam. Nisam bio među prvih pet pucača, ali bih izvodio jedanaesterac da se išlo u drugu seriju. No, otkako mi se dogodio promašaj protiv Turske na Euru, izgubio sam smirenost. Promašio sam jedanaesterac i protiv Andore jesenas, što potvrđuje da se u mene uvukla nelagoda i strah. Moram učiniti sve da nadvladam taj strah. Nema smisla da mi to postane kronična frustracija', kazao je Modrić u razgovoru za Sportske novosti.

Tijekom finala protiv Manchestera, Luka je imao nekoliko bliskih susreta sa Cristianom Ronaldom. Hrvatski reprezentativac nema baš prelijepe riječi za najboljeg nogometaša današnjice.

'Nemam ja ništa protiv Ronalda, on je sjajan igrač, ali stvarno pretjeruje u tim teatralnostima. U Engleskoj se igra muška i poštena igra i takve kuknjave upadnu u oko. Zaista ne znam što mu to treba', smatra Modrića.

Što se tiče Tottenhama, Modrić predviđa da će njegov klub bez obzira na turbulentnu sezonu zadržati svoj prvoligaški status, a što se tiče priča o njegovom odlasku iz Spursa, hrvatski je reprezentativac kazao da su to samo priče te da uživa u Londonu.