TEŠKA UTAKMICA

Modrić pod kritikama nakon Napulja: Luka, izgubio si previše lopti!

08.03.2017 u 10:01

Bionic
Reading

Španjolski mediji nakon nastupa Luke Modrića protiv Napolija zaključuju da je hrvatski veznjak proživio tešku utakmicu i izgubio previše lopti, prije nego što je zamijenjen...

Naš 31-godišnji reprezentativac često je hvaljen od strane najuglednijih španjolskih medija nakon svojih nastupa u dresu Reala, no to nije bio slučaj ovog utorka u Napulju. Modrić je imao težak zadatak protiv rastrčanog domaćina, a posebno je neugodan bio Marek Hamšik koji mu je znao oduzimati lopte.

Nastup Luke koji je izašao iz igre u 80. minuti da bi napravio mjesta Iscu naišao je na lagane kritike u dnevnim novinama.

  • +15
Napoli v Real Madrid Izvor: Reuters / Autor: Reuters

'Kao i ostatak veznjaka Reala, Modrić je bio nadmašen od strane igrača sredine terena Napolija. Nudio se i bio dinmičan, ali pritisak Talijana doveo je do toga da je izgubio previše lopti,' opisuje dnevnik As Modrićev nastup u Napulju.

Na sreću Luke i ostalih suigrača u veznoj liniji, Napolijeva žestina popustila je u drugom poluvremenu, a Sergio Ramos i Morata smirili su domaćina i odveli Real u četvrtfinale. Dobra vijest za Modrića je to što nije zaradio žuti karton, čime je izbjegao suspenziju i moći će igrati protiv sljedećeg europskog protivnika...