i marca ga kritizira

Modrić ovako nešto nije očekivao, a zna se i tko je glavni krivac što se našao u takvoj situaciji koja ima veze i s hrvatskim izbornikom Dalićem

10.05.2021 u 12:51

Bionic
Reading

Nakon što su nogometaši Real Madrida i Seville odigrali 2:2, u sklopu 35. kola La Lige, opet se na udaru kritika našao Luka Modrić

Usprkos tome što se Real spasio u završnici (autogol u 94. minuti), navijači nikako ne mogu biti zadovoljni igrom svojih igrača.

Kada je u pitanju 35-godišnji Luka Modrić treba reći kako je igrao do 66. minute, a ukupni dojam zaista nije bio dobar. To definitivno nije bio pravi Modrić i jasno je kako je umor i zamor materijala – od napornog ritma - napravio svoje.

Podsjetimo, u srijedu je odigrao svih 90. minuta u uzvratnoj utakmici Lige prvaka protiv Chelseaja i tada je bilo jasno da je jako, jako potrošen.

Pitanje je u kakvom će stanju Modrić uopće stići na pripreme hrvatske reprezentacije uoči Eura, ali vjerojatno će od izbornika Dalića dobiti i poštedu kako bi se barem malo odmorio.

Poprilično žestoko na Modrića su se obrušili i novinari Marce, lista sklonog Realu.

'Realov veteran, bilo je vidljivo, bio je čudno teških nogu igrajući u veznom redu. No, to je razumljivo ako se gleda u kontekstu teške utakmice koju je sredinom tjedna imao protiv Chelseaja. Nikoga nije iznenadilo kada ga je u drugom poluvremenu trener Zidane zamijenio', piše između ostalog u Marci.

Sigurno ovakav komentar Modriću nije dobro legao, a za takvu situaciju – da se upravo njega nije dovoljno odmorilo tijekom sezone – zna se tko je kriv. Onaj tko je sastavljao momčad…

Naravno, nije Modrić 'jedini krivac' za ovako loše igre Reala i činjenicu da su u završnici sezone imali idealnu priliku čak i osvojiti titulu prvaka. Samo da nisu u nekim utakmicama prosuli bodove jer sve im je išlo na ruku.

  • +9
Real Madrid - FC Sevilla; španjolska liga, 9.5.2021. Izvor: EPA / Autor: Ballesteros