CHELSEA NUDI 34 MILIJUNA

Modrić odbio igrati protiv Uniteda

22.08.2011 u 11:13

Bionic
Reading

Potpuni kaos vlada na relaciji Luka Modrić – Tottenham. Navodno je hrvatski nogometaš odbio zaigrati protiv Uniteda nakon što je Chelsea ponudio ogromnih 34 milijuna eura za njega

Ako je vjerovati engleskim medijima, rat između Luke Modrića i Tottenhama ušao je u novu fazu. Prema pisanju tamošnjih medija, The Sun i Daily Mail, Modrić je odbio zaigrati za 'spurse' protiv Manchester Uniteda, i to nakon što je Chelsea krenuo u novu ofenzivu i navodno podebljao ponudu za hrvatskog nogometaša u vrijednosti od 34 milijuna eura.

Da se nešto događa između Modrića i kluba, potvrdio je trener Harry Redknapp.

'Luka je malo ozlijeđen i postoji mogućnost da neće zaigrati protiv Uniteda. No, u ovom trenutku njegova glava i razmišljanja nisu na pravom mjestu', rekao je strateg 'spursa' i tako otvorio vrata raznim nagađanjma.

Saga oko Modrićevog statusa u Tottenhamu i mogućeg prelaska u Chelsea već poprima obrise prave male drame. Vijesti se mijenjaju praktički iz sata u sat, a u nedjelju je Chelsea doveo Matu iz Valencije te se Redkanpp oduševio ustvrdivši da je time završila priča o Modrićevom odlasku s White Hart Lanea.

No, samo dan kasnije 'zločesti' Modrić odlučio je ne igrati protiv Uniteda, Chelsea je poslao još bogatiju ponudu i sve se opet vratilo u status quo.