I MAMIĆ NA CIJENI

Modrić: Ne vidim boljeg od Bilića

20.09.2009 u 19:01

Bionic
Reading

Jedan od najboljih igrača hrvatske nogometne reprezentacije, čiji se izostanak itekako osjetio u Engleskoj, oporavlja se u Selcu od loma potkoljenične kosti. Uz terapije, odradio je i intervju za RTL televiziju

Luka Modrić još uvijek se oporavlja od loma potkoljenične kosti. Nažalost, zbog te je ozljede morao propustiti ogled u Engleskoj, nakon kojeg su krenule priče o izgubljenom autoritetu Slavena Bilića. Međutim, u intervjuu za RTL televiziju, glavni kreativac Bilićeva sastava izrazio je puno povjerenje u Bilića.

'Mogu samo reći da mi svi igrači u svlačionici izuzetno cijenimo i Bilića, ali i sve članove stručnog stožera, s kojima imamo prisne odnose. No mi taj odnos nikad nismo zloupotrijebili. Ja bih htio da Slaven ostane izbornik do daljnjega, jer u ovom trenutku ne vidim da imamo boljeg od njega', rekao je Luka, a u sličnom je tonu govorio i o Dinamovom 'bossu' Zdravku Mamiću.

'Što se rukovođenja klubom tiče, Mamić je najbolje rješenje za Dinamo. Jedino što sam primijetio u Tottenhamu jest da njihovi čelnici ne dolaze u svlačionicu', poručio je Luka.