ŠTO GA ČEKA ZA KOJI TJEDAN?

Modrić nakon slavlja napustio Etihad u suzama. Obratio se ljudima iz Reala...

18.04.2024 u 22:06

Bionic
Reading

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije, 38-godišnji Luka Modrić preuzeo je odgovornost i prvi pucao 11-erac, nakon što je utakmica na Etihadu između Manchester Cityja i Reala završila 1:1. Na njegovu žalost, Ederson je zaustavio njegov pokušaj. Ali potom je Lunin bio još uspješniji te je Real ipak 'preskočio' City i plasirao se u polufinale Lige prvaka. Modriću je laknulo

Na terenu se Luka Modrić veselio kao malo dijete, ali stadion Etihad je napustio u suzama. Kako piše Defensa Central, Modrić se 'pred' ljudima iz Reala 'otvorio' i rekao ono što ga jako tišti, odnosno što bi se moglo dogoditi.

Modrić će imati priliku odigrati još najmanje dvije utakmice za Real Madrid u Ligi prvaka. I to protiv Bayerna.

Sudjelovao je u slavlju u srijedu, iako je promašio 11-erac udarac prilikom raspucavanja, a kada je Antonio Rüdiger zabio prolazak, osvajač Zlatne lopte iz 2018. godine je bio sretan poput malog djeteta.

Trčao je suigračima u zagrljaj, dizali su ga članovi stručnog štaba u zrak. Bili su to jednostavno neopisivi trenuci sreće, kao da ih je doživio prvi put, a ne kao netko tko ima pet Liga prvaka s Kraljevima.

Defensa Central donosi detalje kako se Modrić osjećao nakon utakmice. Navodno su mu osjećaji bili pomiješani, a čak je bilo i suza. Španjolski portal prenio je i rečenicu koju je hrvatski veznjak navodno rekao nekolicini članova Kraljevskog kluba i bio je potpuno iskren.

Svjestan da mu se bliži kraj u Realu, Modrić je navodno rekao: 'Ne znam što će biti, ali ovo ne može biti kraj'.

Kao što je poznato, 38-godišnjaku na kraju sezone istječe ugovor s Kraljevima, ali još uvijek nema naznaka oko produženja. Dio javnosti uvjeren je da slijedi rastanak.

Javna je tajna da bi Modrić najradije karijeru završio u Realu, međutim želje su jedno, a realnost posve drugo.

  • +15
1/4 finale Lige prvaka, Manchester City - Real Madrid Izvor: EPA / Autor: ADAM VAUGHAN