PRVI NA LISTI

Modrić najpodcijenjeniji igrač na Otoku

08.12.2010 u 09:47

Bionic
Reading

Engleski mediji poigrali su se imenima igrača koji u svojim momčadima igraju bitnu ulogu, ali su svejedno nekako u sjeni i možda ne dobivaju priznanja kakva zaslužuju. Prvo mjesto na listi podcijenjenih igrača zauzeo je hrvatski reprezentativac i član Tottenhama Luka Modrić

O Lionelu Messiju, Cristianu Ronaldu ili Wayneu Rooneyju sve se zna. Njihovu kvalitetu prepoznali su svi treneri svijeta, a njihova tržišna vrijednost probija sve plafone. No postoji cijeli niz igrača koji su također izvrsni nogometaši, no nisu baš prepoznati, mada igraju važne uloge u svojim momčadima.

U engleskim su se medijima raspisali o igračima koji igraju u otočkim klubovima i bitni su za svoje momčadi, ali ne dobivaju pažnju kakvu zaslužuju s obzirom na svoje igračke kvalitete. Ono što je interesantno jest da je prvo mjesto na listi desetorice podcijenjenih igrača zauzeo – Luka Modrić.

'Modrić je fantastičan igrač kojeg je nemoguće zamijeniti. Modrić igra briljantno, bez obzira tko su mu suigrači, igra li s Huddlestoneom, Palaciosom ili čak s Jenasom. Bez njega Tottenham ne bi bio ono što jest sada', stoji u objašnjenju stranice football365.com.

Među podcijenjenim igračima su Kamerunac Somen Tchoyi iz West Bromwicha Albiona, zatim Scott Dann iz Birminghama, Chiek Tiote iz Newcastlea, Michael Turner iz Sunderlanda, Vincent Kompany iz Manchester Cityja, Nedum Onauha koji igra u Sunderlandu, ali je posuđen od Manchester Cityja, Sotiros Kyrgiakos iz Liverpoola, Stuart Holden iz Boltona te David Vaughan iz Blackpoola.