EMOTIVNI LUKA

Modrić mu se potpuno poklonio: Ti si nogometni maestro!

10.03.2017 u 10:12

Bionic
Reading

Nakon što je potvrđeno kako će Xabi Alonso zaključiti svoju nogometnu karijeru na kraju sezone, Luka Modrić putem Instagrama se na emotivan način poklonio svojem bivšem suigraču...

Iskusni 35-godišnji Španjolac u karijeri je osvojio sve što se moglo osvojiti, uključujući Ligu prvaka s Liverpoolom 2005. godine i Realom 2014. godine, kao i dva Eura te jedno Svjetsko prvenstvo sa španjolskom reprezentacijom.

Xabi Alonso trenutno nastupa za Bayern s kojim grabi prema novoj tituli u Bundesligi, a nije bez izgleda niti ponovo trijumfirati u Ligi prvaka, no potvrđeno je ovog tjedna da će mu to biti posljednji trofeji u karijeri, jer je odlučio prestati igrati na kraju sezone.

Mnogo je kolega putem društvenih mreža odlučilo pokloniti se velikoj Alonsovoj karijeri, a među njima i naš Luka Modrić koji mu je bio suigrač tijekom dvije sezone u Realu.

'Nogometni meastro, čovjek elegancije i stila, uzor i prije svega prijatelj. Bila je čast igrati i učiti uz tebe,' napisao na Instagramu 31-godišnji hrvatski veznjak koji je u međuvremenu postao barem jednako ugledan igrač sredine terena kao Xabi Alonso...