PALA JE ODLUKA

Modrić izabrao svoju buduću destinaciju!

20.02.2012 u 13:30

Bionic
Reading

Hrvatski nogometni reprezentativac Luka Modrić ponovno se našao na udarnim stranicama engleskih medija. Naime, otočki mediji tvrde kako je Modrić izabrao odlazak u Manchester United i više ne želi u Chelsea

Prošlog ljeta vodila se ogorčena bitka između Chelseaja i Manchester Uniteda za naklonost Luke Modrića. Na kraju su u Modrićevom Tottenhamu sve presjekli i odlučili ne prodati svog najboljeg igrača ni pod koju cijenu. Tako je saga koja je skoro cijelo ljeto zabavljala englesku, ali i svjetsku javnost završena za neko vrijeme.

No interes tih klubova ne jenjava. Sa Stamford Bridgea, ali i Old Trafforda i dalje gledaju u Tottenhamovo dvorište i prate razvoj situacije s Modrićem te samo čekaju priliku da opet krenu u licitaciju.

Ali, kako sada stoje stvari, za razliku od Manchester Uniteda, londonski Chelsea je očito izgubio bitku za Modrića. Naime, engleski The People navodi kako je hrvatski reprezentativac zadovoljan što prošlog ljeta nije otišao na Stamford Bridge, pogotovo u svjetlu recentnih događaja u Chelseaju, te da je sklon odlasku u Manchester United.

S obzirom na poznatu činjenicu da Alex Ferguson obožava Modrića i želi ga u svojim redovima, na ljeto možemo očekivati potpunu invaziju njegovog kluba i vrlo lako moguć scenarij da od sljedeće sezone Modrića gledamo u dresu 'crvenih đavola'.