krenuli po pojačanje

'Modri' dovode pravog kapitalca; Dinamo za stopera poslao ponudu od dva i pol milijuna eura koja uz bonuse raste i preko četiri

31.07.2020 u 06:49

Bionic
Reading

Dinamo želi dovesti Alana Franca iz Independientea i za njega su već poslali ponudu od dva i pol milijuna eura

Dinamo se uoči nove sezone želi dovesti pojačanje u obrambenoj liniji. Velika želja im je Leonardo Sigali koji se želi vratiti, ali njegov Racing jednostavno traži previše. U ugovoru ima klauzulu od 10 milijuna eura, a Dinamo bi mogao proći i nešto jeftinije, ali ne toliko da bi im se ovaj posao isplatio. Zato su se okrenuli drugim rješenjima.

Iz izvora bliskih klubu saznajemo da je na meti drugi Argentinac, 23-godišnji stoper Independientea Alan Franco. Prije prekida prvenstva zbog koronavirusa je odigrao 18 utakmica u Superligi, a upisao je i jedan nastup za Argentinu. Franco se može smatrati onime što u klubu nazivaju kapitalcem s obzirom na njegovu ne baš nisku cijenu.

Prema Transfermarktu vrijedi četiri milijuna eura, a Dinamo je za sada ponudio dva i pol milijuna i razne bonuse uz koje bi ukupna cifra mogla i prijeći četiri milijuna. Dinamo bi 65 posto cijene platio odmah, a 35 posto na rate kroz godinu dana. Argentinski mediji tvrde kako je klub tu ponudu Dinama odbio i da traže barem pet milijuna eura.

U Argentini se nogomet ne igra proteklih skoro pet mjeseci i Dinamo tu vidi priliku za pregovore i spuštanje cijene jer su klubovi u teškoj financijskoj situaciji, a igrači svim silama žele otići. Independiente za sada čeka veću ponudu, ali lako je moguće da i Dinamova bude najveća i na Maksimir sleti skupo pojačanje.

Dok čekamo početak nove sezone, za vas smo odabrali 10 najboljih golova u nastavku sezone, nakon prekida uzrokovanog pandemijom koronavirusa. Uživajte u majstorijama nogometaša Hrvatski Telekom Prve lige!

Podsjećamo, sve utakmice Hrvatski Telekom Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

Ako do sada niste, sada je pravo vrijeme da odaberete MAXtv, zbog vrhunske slike u HD kvaliteti. Ponudu potražite na hrvatskitelekom.hr.

HT Prvu ligu možete gledati i u dresu omiljenog kluba koji vam poklanja Hrvatski Telekom, a kako do dresa možete pročitati OVDJE.