TRANSFER BOMBA

Mo Salah dobio ponudu koju sigurno neće odbiti; nakon ovog je jasno da odlazi iz Liverpoola, a zna se i razlog

06.05.2021 u 13:49

Bionic
Reading

Bliži se mogući odlazak sjajnog francuskog napadača Kyliana Mbappea iz PSG-a, a kako bi se na vrijeme osigurali čini se kako su pronašli i idealnu zamjenu za njega

Već mjesecima se piše kako Kylian Mbappe možda u ljeto napušta moćni francuski PSG, a francuski mediji doznali su kako su čelnici kluba kao prvi izbor za njegovu zamjenu izabrali Mohameda Salaha, napadača Liverpoola. Navodno je kontak već uspostavljen i dobio je ponudu... koju će teško odbiti.

Od prije je poznato kako je Mbappe već nekoliko puta odbio produžiti ugovor i čini se kako je jako blizu odlasku u Real Madrid kod svog igračkog idola Zinedinea Zidanea. Navodno su već sve dogovorili…

Obzirom da Mbappeu ugovor ističe u ljeto 2022. godine jasno je kako čelnici PSG.-a moraju reagirati i biti će ga prisiljeni prodati. Podsjetimo, kada je 2017. Mbappe stigao Monaca u PSG iz platili su ga čak 180 milijuna eura.

S druge strane egipatski napadač Mohamed Salah jako je nezadovoljan zbog loše sezone i velikog broja poraza koji su iza Liverpoola, a poznato je kako mu čelnici kluba nisu ponudili novi ugovor. Uz sve to, Liverpoolu opasno 'visi' nastup u Ligi prvaka sljedeće sezone zbog lošeg plasmana i to bi moglo presuditi da napusti klub. A PSG bi dobio vrhunskog strijelca koji bi svakako nadomjestio mogući odlazak Mbappea.

Koliko bi ovi transferi bili teški može se samo nagađati…