NEDJELJA U DVOJKI

MNK Dinamo na ispitu zrelosti protiv Murtera

01.10.2015 u 13:44

Bionic
Reading

U nedjelju 4. listopada s početkom u 18 sati Futsal Dinamo dočekuje Murter u sklopu trećeg kola 1. HMNL

Dinamo će se nakon poraza u Osijeku (3:2) pokušati vratiti pobjedničkim navikama i ostati u borbi za doigravanje. Na domaćem terenu sigurno će preuzeti ulogu favorita, iako će to morati pokazati i na terenu.

Dvorana II Doma sportova do sada je ostala neosvojena tvrđava za sve Dinamove goste, ali sigurno je da Murter neće izvjesiti bijelu zastavu jer su nakon dva kola i dalje bez bodova, i eventualni treći poraz upalio bi alarm kod lanjskih sudionika doigravanja.

'U prvoj ligi na papiru nema laganih utakmica. Važan je pristup i koncentracija koje određene utakmice učine više ili manje zahtjevnima. Očekuje nas velika bitka na terenu u koju ulazimo s vjerom u svoje mogućnosti i željom za pobjedom. Nedostajat će nam Bešlić, Perković, Franja i Uremović dok je Ziberi pod znakom pitanja. Bez obzira na te izostanke, igrački kadar je kvalitetan i dovoljno širok tako da ne smijemo to koristiti kao alibi, i bez obzira na to pobjeda je jedini izbor u ovoj utakmici,' kaže u najavi za klupsku stranicu Dinamov trener Mićo Martić i dodaje:


'Murter je gotovo kompletno promijenio momčad. Novi strateg je renomirani stručnjak Željko Silov Six koji iz svojih momčadi uvijek izvlači maksimum. Ne sumnjam da će tako biti i protiv Dinama. Radi se o skupu odličnih individualaca te spoju mladosti i iskustva. Pojačani su trojcem iz Nacionala (Leskovar, Kovač i Jamičić) koji će uz Troskota i Klarina biti glavna opasnost po naš golm' smatra, te poziva navijače na dvoboj:

'U Osijeku se najbolje oslikalo kako je naša igra pred našim navijačima jedna sasvim druga priča. Uz njihovu podršku igramo kao u transu i nikome od naših protivnika nije lako igrati u našoj dvorani, pred takvim navijačima. Zato ću iskoristiti priliku i pozvati sve naše navijače i zaljubljenike u futsal i plavu boju da još jednom naprave fantastičnu atmosferu koju samo oni znaju i da zajedno ostvarimo ovu vrlo vrijednu pobjedu,'