iskreni Vinicius

Mladi Realov Brazilac nikada ovako nije govorio o Modriću; svima je rekao što danas misli o Hrvatu, a bio je i duhovit

13.12.2021 u 10:57

Bionic
Reading

Nakon sjajne derbi utakmice između madridskih Reala i Atletica, u kojoj su domaćini na Santiago Bernabeuu slavili 2:0, pohvale na račun 36-godišnjeg Luke Modrića ne prestaju stizati

Iako se nije upisao u strijelce hrvatski kapetan Luka Modrić odigrao je još jednu odličnu utakmicu u kojoj se vidjelo koliko je važan igrač u veznom redu za Real Madrid.

Njegova igra protiv aktualnog prvaka Španjolske još je jedan dokaz kako odlazak u igračku mirovinu nije ni blizu. Inače, ovo je bila sedma uzastopna ligaška pobjeda za Real ove sezone, a golove su postigli Benzema (16. minuta) i Asensio u 57. minuti. Kod oba gola Brazilac Vinicius Junior je bio asistent, a kod prvog gola sve je zapreo započeo Luka Modrić koji je presjekao loptu te je savršeno dodao do Casemira. Ostalo je bilo rutina…

Ovom pobjedom Real napravio ogroman korak prema osvajanju nove titule u španjolskoj La Ligi, a skandiranje s tribina Modriću zapravo sve govori.

Nakon utakmice jedan od junaka Vinicius Junior boi je iskren, ali i duhovit kada je Modrić u pitanju.

'Kažu da Modrić ima 36 godina… Iskreno, meni se čini da ima svega 22 godine. Sve što radi izgleda tako lako, a na terenu radi zaista nevjerojatne stvari i jedan je od najboljih igrača koji igraju ovu igru', kazao je 21-godišnji Vinicius Junior koji je iz Flamenga 2018. prešao u Real.

Od prvih dana Modrić mu je mentor i savjetnik…

'Da, uvijek me savjetuje. On je sjajna osoba na terenu, ali i izvan njega. Kad igram s njim, Casemirom i Kroosom, igram s trojicom ponajboljih na svijetu', dodao je Vinicius u kojem mnogi vide novog nositelja igre. Naravno, kada spomenuti trio više neće igrati zajedno. Ukratko, mladi Realov Brazilac nikada ovako nije govorio o Modriću i sada je puno toga jasnije. Jer upravo u njemu svi vide Modrićevog nasljednka.

  • +15
Real Madrid - Atletico Madrid (17. kolo La Lige) Izvor: EPA / Autor: Ballesteros