ovo se ne odbija

Mislili ste da Mbappé laže kada je rekao da nema ništa dogovoreno s Realom? Kada vidite kakvu je ponudu dobio, sve će biti jasnije

17.02.2022 u 16:29

Bionic
Reading

Odlični francuski nogometaš i napadač PSG-a, 23-godišnji Kylian Mbappé, u utorak je pogotkom donio prednost svom klubu nad Realom, a potom i obavijestio javnost kako još uvijek nije odlučio gdje će igrati sljedeće sezone

Kylian Mbappé u ljetnom prijelaznom roku, osim ako netko ne potvrdi prije njega da je posao s prelaskom francuskog napadača dogovoren, sasvim sigurno bit će najspominjanije ime.

Još u ljeto 2021. godine pričalo se kako Mbappé prelazi u Real. Međutim, tada su bogati vlasnici francuskog kluba odlučili stopirati transfer, bez obzira na to što ovom 23-godišnjaku u ljeto istječe ugovor i klub može napustiti besplatno.

Pomislili su mnogi kako je to jasan znak Mbappéovog transfera u Real.

Međutim, nakon prve utakmice osmine finala Lige prvaka, a koju je PSG dobio upravo njegovim golom, Mbappé je rekao kako još uvije nema ništa dogovoreno i kako je usredotočen na posao u PSG-u.

Sumnjalo se u istinitost njegovih riječi, međutim, ovog su četvrtka stigle informacije kako je PSG Mbappéu ponudio novi ugovor, s nevjerojatnim uvjetima. A sigurni smo, da je Mbappé dogovorio transfer u Real, da bi čelnici PSG-a to znali i onda se ne bi ovako blamirali pred javnošću.

Naime, ugledni britanski The Independent tvrdi da je PSG Mbappéu ponudio status najplaćenijeg nogometaša svijeta, uz tjednu plaću od milijun eura.

To bi značilo da će francuski napadač godišnje zaraditi 52 milijuna eura bez bonusa. I Real mu je ponudio primamljivu ponudu, ali ona je tek 50 posto one PSG-ove, i iznosi 25 milijuna eura godišnje.