zvijezda 'modrih'

Mislav Oršić sasvim je otvoreno progovorio o mogućem odlasku iz Dinama; njegove će riječi mnogima zvučati patetično, ali...

20.05.2022 u 08:11

Bionic
Reading

Dinamo je kolo prije kraja ovogodišnjeg izdanja Hrvatski Telekom Prve lige obranio naslov prvaka, a jedan od najboljih pojedinaca tijekom cijele sezone bio je Mislav Oršić (29)

Odigrao je Mislav Oršić (29) 32 utakmice u Hrvatski Telekom Prvoj ligi, zabio je 13 golova uz tri asistencije. U kvalifikacijama za Ligu prvaka je zabio jedan u sedam utakmica, a u Europskoj ligi besprijekoran - osam utakmica, četiri gola i tri asistencije. Bez sumnje prvo ime Dinama ove sezone! Dinama koji će u subotu (21. svibnja, 20 sati, Arenasport 1, MAXtv) derbijem s Hajdukom na Maksimiru proslaviti naslov prvaka...

Oršiću je ovo četvrta titula s Dinamom, a je li mu ova posljednja i najdraža s obzirom na to da je bila i najneizvjesnija?

'Može se to tako reći, baš jer je bilo tako gusto. Prijašnje sezone su znale završiti pet-šest kola prije kraja prvenstva, tako da i to slavlje nema smisla jer prođe ta cijela euforija. Posebno je i to što su se navijači još više zbližili s klubom i momčadi, a to nam jako puno znači', rekao je Oršić u ekskluzivnom razgovoru za Dnevnik NovaTV.

Sve najviše zanima njegova budućnost. Zimus je imao ponudu Burnleyja, no ipak je ostao u Dinamu. Što će biti u ljetnom prijelaznom roku? Ostaje li Mislav Oršić u Dinamu ili odlazi?

  • +32
Dinamova proslava prvaka na Šubićevcu Izvor: Cropix / Autor: Ante Cizmic

'To se nikad ne zna. Potpisao sam ugovor na još četiri godine i ako ostanem tu, bit ću sretan', kazao je Oršić i napomenuo:

'Normalno da je svakom igraču san igrati u jednoj od najjačih liga svijeta. No vidjet ćemo, što će biti to se nikad ne zna. Ne bih se bunio da završim karijeru u Dinamu...'

>> CIJELI INTERVJU MISLAVA ORŠIĆA POGLEDAJTE OVDJE

  • +30
Šibenik - Dinamo (HT Prva liga, 35. kolo) Izvor: Cropix / Autor: Ante Cizmic