TO SE ZAISTA DOGAĐA...

Milan i Juventus dogovorili strašan posao o kojem priča cijela Italija; tko je bolje prošao?

31.07.2018 u 17:16

Bionic
Reading

Gonzalo Higuain pristao je u sljedećoj sezoni nositi dres Milana u koji će stići na jednogodišnju posudbu, uz mogućnost otkupa ugovora

Taj prelazak će omogućiti Milanu da obavi i razmjenu braniča u kojoj će iz Juventusa dovesti 24-godišnjeg Mattiju Caldaru, a natrag u Torino poslati 31-godišnjeg Leonarda Bonuccija, nakon njegove jednogodišnje milanske avanture.

Prema pisanju talijanskih medija, Milan će za dolazak 30-godišnjeg argentinskog napadača ove godine izdvojiti između 18 i 20 milijuna eura, a sljedeće godine otkupiti njegov ugovor, koji je s Juventusom potpisao do ljeta 2021. godine, što će 'crno-crvene' koštati još 35 milijuna eura.

Inače, Higuain je Juventus stigao u srpnju 2016, iz Napolija te je koštao čak 90 milijuna eura što je bila rekordna odšteta koju je neki talijanski klub isplatio za nekog igrača. Taj rekord srušio je Cristiano Ronaldo prije par tjedana dolaskom u staru damu' iz Reala za 100 milijuna eura.

  • +10
Argentinski nogometaš Gonzalo Higuain Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Konačna potvrda transfera trebala bi javno biti obznanjena u utorak nakon sastanka Higuainovog brata i menadžera Nicolasa sa novim sportskim direktorom Milana Brazilcem Leonardom, koji je stekao status legende u klubu kao igrač, a bio je i trener.

Gonzalo Higuain Izvor: Društvene mreže