talijani tvrde

Milan Badelj zbog smrti suigrača mijenja najvažniju odluku svoje karijere?

22.03.2018 u 11:25

Bionic
Reading

Nakon tragične smrti Davida Astorija Milan Badelj ipak bi mogao promijeniti svoju odluku i ostati u Fiorentini, tvrdi talijanski dnevnik Corriere dello Sport...

O odlasku našeg 29-godišnjeg reprezentativca iz Fiorentine već se godinama piše, a u lipnju mu istječe ugovor i očekivao se njegov gotovo siguran odlazak, s obzirom da za njega interes pokazuju mnogi engleski klubovi, ali i talijanski, poput Rome, Milana i Intera.

  • +3
Milan Badelj Izvor: Profimedia / Autor: Matteo Ciambelli / Sipa

No, smrt kapetana 'viola' Davida Astorija koji je preminuo u snu od posljedica zatajenja srca 4. ožujka čini se da je mnogo toga promijenila.

Iza Badelja i siugrača iznimno su emotivna tri tjedna, a trener Stefano Pioli upravo je hrvatskog veznjaka postavio za novog kapetana koji je kao vođa momčadi poveo Fiorentinu prema pobjedama protiv Beneventa i Torina.

Dnevnik Corriere dello Sport tvrdi da su posljednji nesretni događaji utjecali na Badelja koji je prije njih bio prilično siguran u svoj odlazak, a sada razmišlja o ostanku u Firenzi.

'Klub ga ne pritišće, a predsjednik Cognigni je rekao da će ga pustiti da u miru donese konačnu odluku,' piše spomenuti sportski list i naglašava kako je trener Pioli dao naslutiti kako će novi kapetan ipak ostati u klubu. No, još su tri mjeseca do isteka ugovora i Badelj o svojoj najvažnijoj odluci u karijeri ima vremena razmisliti...