iz moskve s ljubavlju

Milan Badelj nakon šest godina napušta Italiju; karijeru nastavlja uz suigrača iz hrvatske reprezentacije

06.06.2020 u 10:43

Bionic
Reading

Talijanski mediji otkrivaju kako je hrvatski reprezentativac u redovima Fiorentine Milan Badelj (31) dogovorio detalje transfera s moskovskim Lokomotivom i od sljedeće sezone će nositi dres ruskog prvoligaša

Hrvatski reprezentativac Milan Badelj (31) ima ugovor s momčadi Lazija do kraja lipnja 2022. godine. No, u Rimu na njega ne računaju te je ovu sezonu posuđen Fiorentini. A baš je iz redova 'viola', za koje je igrao od 2014. do 2018. godine, i stigao u Lazio.

Badelj je bio kapetan Dinama, igrao je još za njemački HSV, a od 2014. godine je postao član Fiorentine.

Za Lazio je potpisao 2018. godine, a kako nije dobio pravu šansu odlučio je vrati se među 'viole' i igra jako dobro na posudbi u ovom klubu. No, čini se kako je došlo vrijeme za rastanak od Serie A i Badelj će nakon šest godina napustiti Italiju te karijeru nastaviti u Rusiji.

Talijanski mediji navode kako je Badelj sve dogovorio s čelnicima moskovskog Lokomotiva u kojem će ga dočekati nekadašnji suigrač iz Dinama i hrvatske reprezentacije Vedran Ćorluka. Sigurno je i sam Čarli kazao koju dobru riječ za Badelja kojeg će Lokomotiv Laziju platiti oko 3.5 milijuna eura.