PORUKA IZ SRBIJE

Mihajlović poručio Ćiri: Ne mrzim te!

29.08.2013 u 17:01

Bionic
Reading

Srpski izbornik Siniša Mihajlović osvrnuo se na svoj odnos s hrvatskim stručnjakom Miroslavom Blaževićem. Mislilo se kako su njih dvojica na ratnoj nozi, ali nije ni približno tako…

Mihajlović je u razgovoru za Alo.rs detaljno pričao o situaciji kada ga je Blažević potjerao iz Dinama 1987. zbog duge kose, ali prvo je želio nešto naglasiti.

'Kao prvo, ne znam zašto Ćiro misli da ga mrzim, nisam to izjavio niti tako mislim. Blaževića izuzetno cijenim. Ako dođe u Beograd na meč Srbija - Hrvatska, možemo i na kavu. Ma sa Ćirom bi i u rat...,' rekao je Mihajlović.

Srpski izbornik je nakon toga pričao o početku svoje karijere kada je bio jedan od najboljih mladih igrača u Jugoslaviji dok je nosio dres Borova te da u Dinamo nije stigao ne samo zbog duge kose, nego i jer su u maksimirskom klubu željeli da za njih igra besplatno.


Mihajlović je igrao i za hrvatsku reprezentaciju.

'U staroj Jugoslaviji su, pored nacionalnog tima, svoje izabrane selekcije imale i sve republike. Borovo je u Hrvatskoj pa tako meni piše da sam igrao za Hrvatsku. Imali smo sjajnu ekipu i postizali smo sjajne rezultate. Pored mene su bili Bokšić, Boban, Jarni, Šuker... Svi oni su bili prvoligaši, a ja sam igrao za Borovo.'