nisu svi 'za'

Messi otkrio važan detalj koji bi mogao poljuljati Neymarovu želju za povratkom na Nou Camp

19.10.2019 u 16:41

Bionic
Reading

Iako se već duže vrijeme priča i piše, kako bi se Neymar mogao vratiti u Barcelonu, riječi kapetana Messija neće se dopasti brazilskom nogometašu

Prije dvije godine Neymar je za 222 milijuna eura iz Barcelone preselio u PSG, no vrlo brzo poželio se vratiti na Nou Camp.

Naravno, ni čelnici Barcelone nisu ostali 'hladni' na njegovu želju, ali nisu uspjeli nači zajednički jezik s gazdama PSG-a te je Neymar zasad ostao samo neispunjena želja Katalonaca

Brazilac je na kraju ostao u PSG-u i priznao je javnosti da je želio napustiti klub, ali da se to nije dogodilo te da je opet fokusiran samo na Parižane.

O povratku Neymara govorio je i Lionel Messi koji je u izjavi za argentinski Metro otkrio kako je priželjkivao da se Brazilac vrati na Camp Nou, ali da se to nije uspjelo realizirati.

Messi je priznao da nisu baš svi u Barceloni bili za povratak Neymara zbog načina na koji je on prije dvije godine napustio klub.

'Bit će jako teško vratiti ga u Barcelonu. Prvo jer je bilo teško gledati ga kako odlazi, a drugo i zbog načina na koji je otišao. Postoje ljudi u klubu koji nisu željeli da se on vrati. Ako gledamo samo u sportskom smislu Neymar je sigurno jedan od najboljih, ali moramo razumjeti i ostale faktore', rekao je Messi.

Čini se da Brazilac ima podršku Argentinca, što je jako važno. Ali očito se i druge pita u klubu.

  • +5
La liga, Barcelona - Sevilla Izvor: EPA / Autor: Alejandro Garcia