NIJE ZA OBIČNE SMRTNIKE

Mediji se raspisali o Ronaldovom provodu u Londonu; evo koliko je platio dvije boce skupocjenog vina

14.11.2018 u 19:31

Bionic
Reading

Cristiano Ronaldo dio slobodnog vremena iskoristio je da s obitelji ode na završnicu najboljih tenisača u Londonu te zatim objeduju u luksuznom 'Scott's u Mayfairu

Portugalac godišnje zarađuje na desetke milijuna eura koje voli potrošiti na luksuzne stvari, a sada je svoju obitelj iz Torina odveo u London kako bi prisustvovali teniskom meču na ATP Finalsu (Đoković – Isner).

Kasnije je društvo ogladnilo pa je završilo u luksuznom restoranu kojem su u ponudi vrhunska riba i školjke, ali i skupocjena pića.

Ronaldo se isprsio te je za svoje najbliže, povodom rođendana kćerkice, uzeo dva vina koja su zajedno koštala 31 tisuću eura navodi tabloid The Sun. Riječ je o jednoj boci Richebourg Grand Cru, koje slovi za najskuplje na svijetu te je u tome restoranu koštalo 20 tisuća, te o jednoj boci Pomerol Petrus 1982. (11 tisuća).

  • +6
Cristiano Ronaldo Izvor: Pixsell / Autor: firo Sportphoto/DPA/PIXSELL

Nije poznato tko je sve uživao u vrhunskom vinu i da li je Ronaldo malo gucnuo, jer poznata je njegova nulta tolerancija prema alkoholu.

Portugalski nogometaš ne pije uopće alkoholna pića, jer tvrdi bi ga ona unazadila po pitanju fizičke spreme, a isto tako ni zbog oca koji je bio alkoholičar.

Cristiano Ronaldo u Juventusu Izvor: Društvene mreže