IMA SE, MOŽE SE...

Mayweather došao na utakmicu autićem od 4,5 milijuna eura

29.03.2016 u 21:13

Bionic
Reading

U svibnju prošle godine Amerikanac Floyd Mayweather Jr. ujedinio je naslove prvaka svijeta u velter kategoriji po verzijama WBA, WBC i WBO nakon što je u meču stoljeća u Las Vegasu pobijedio Filipinca Mannyja Pacquiaa jednoglasnom odlukom sudaca

Premda dio boksačkih stručnjaka smatra kako je kroz povijest bilo atraktivnijih i poznatijih boksača od Mayweather Jr. i Pacquiaoa, bio je to svakako marketinški najveći meč u povijesti ovog sporta. Njihov okršaj dogovarao se godinama i na koncu je to postala najskuplja borba teška 300 milijuna dolara. Od tog iznosa oko 180 milijuna dolara pripalo je Floydu, a Pacquiao je dobio 120 milijuna dolara.

Doduše, to je onaj dio novca o kojem se govorilo u najavi meča. Potom su, zbog vrtoglave zarade, boksačkom dvojcu najavili bonuse, ali u kojim točno iznosima, ostat će nepoznanica.

Međutim, da je nekakva cifra od koje boli glava, evidentno je po luksuzu u kojem Floyd Mayweather uživa te koji bez ikakvog pardona pokazuje u javnosti.

Tako se na utakmicu LA Clippersa i Boston Celticsa dovezao u skupocjenom automobilu Koenigsegg CCXR Trevita od vrtoglavih 4,5 milijuna eura.

Inače, boksaču je na ovoj utakmici društvo pravio američki glumac Johnny Galecki.