NOVA TEMA U SVIJETU BRZINE

Max Verstappen pomalo se narugao Lewisu Hamiltonu i to nema nikakve veze s Formulom 1; kako će uzvratiti Britanac?

22.04.2022 u 22:31

Bionic
Reading

Aktualni prvak Formule 1 Max Verstappen pomalo se narugao Lewisu Hamiltonu nakon što je procurilo kako bi njegov rival iz Mercedesa mogao biti dio konzorcija koji želi preuzeti Chelsea

Podsjećamo, Lewis Hamilton i bivša prva tenisačica svijeta Serena Williams pridružili su se skupini ulagača, na čelu sa Sir Martinom Broughtonom, bivšim predsjednikom Liverpoola i British Airwaysa, koji spremaju ponudu za preuzimanje slavnog londonskog kluba.

Izvori bliski konzorciju investitora rekli su da su Hamilton i Williams obećali individualnu potporu Broughtonovom konzorciju od po 10 milijuna funti.

No sedmerostruki bivši svjetski prvak uvijek je navijao za Chelseajeve suparnike iz engleske prijestolnice Arsenal, britanski vozač je rođen u Stevenageu koji se nalazi 25 milja sjeverno od Londona.

Verstappen je svjestan nogometnih navika svojeg suparnika, a nije mu jasno zašto je ponudio tako mali iznos.

'Ja sam navijač PSV-a i nikada ne bih kupio Ajax. A da sam htio kupiti nogometni klub, želio bih biti potpuni vlasnik i sam donositi odluke, a ne posjedovati samo mali postotak', rekao je Nizozemac pa se malo sprdao s Hamiltonom.

  • +6
Formula 1, VN Australije, 2022. Izvor: EPA / Autor: JOEL CARRETT

'Mislio sam da je navijač Arsenala? A ako ste navijač Arsenala koji kupuje Chelsea, to je prilično zanimljivo.'

Šalu na stranu…

'Ali dobro, svatko radi što želi sa svojim novcem, pa da vidimo što će iz toga sve ispasti.'