navijači rekli svoje

Mauro Icardi se vratio u momčad, ali ovo što su mu priuštili njegovi navijači ne bi poželio nitko

04.04.2019 u 09:07

Bionic
Reading

Argentinski veznjak, Mauro Icardi, koji je tijekom zimskog prijelaznog roka zaratio sa svima u i oko Intera, u srijedu se našao u Interovoj momčadi. Zabio je i gol, no reakcija Interovih navijača ne treba čuditi

Nakon dva mjeseca izbivanja iz Interove momčadi, njezin donedavni kapetan Mauro Icardi vratio se u sastav milanskih 'crno-plavih'.

Iako je Inter slavio 4:0 kod Genoe, a Argentinac zabio gol, baš i nema razloga za sreću. Jer navijači su ga uzeli ' na zub'.

Svi se sjećamo kako je njegova supruga ali i menadžerica Wanda Nara navukla bijes suigrača iz svlačionice, pa inzistirala na povećanom ugovoru za svog štičenika.

Međutim, na kraju svega, najveća žrtva cijelog tog spora ispao je upravo Mauro Icardi.

>> Icardi asistirao 'prijatelju' Perišiću za gol; prvi Realov poraz nakon povratka Zidanea; City opet 'preskočio' Liverpool

Jer niti su mu skloni suigrači, a još manje i navijači. Ma koliko god dobar nogometaš bio, razočarao ih je jako, i zato su na utakmici protiv Genoe, u kojoj je zabio gol i asistirao Perišiću za njegov pogodak, ostali suzdržani.

'Nakon sastanka Curva Nord (op.a. naziv tribine Interovih navijača) je odlučila da je ponašanje napadača s brojem devet sramotno i bez oprosta. Icardi nije pokazao karakter kakav treba imati kapetan ovog kluba. Tražimo od čelnika Intera da ga što prije maknu iz momčadi jer on ne želi biti dio kluba. Također, ne treba igrati do kraja sezone jer je sramota za sve nas koji volimo ovaj klub. Naš stav je da Icardi nije dio Intera i od sada se tako ponašamo,' vrlo su jasno artikuliarli navijači milanskog Intera.

Sada treba vidjeti hoće li se i trener Spalletti ponašati u skladu s njihovim željama. Jer ako ga i žele odstraniti iz momčadi, onda će ga trener morati držati na terenu kako bi mu našli kupca.