u razgovoru za 'večer'

Matjaž Kek napokon otkrio pozadinu priče o transferu u Crvenu zvezdu

16.05.2017 u 16:11

Bionic
Reading

Nogometaši Rijeke na korak su do prvog naslova prvaka u klupskoj povijesti. Imaju sve u svojim rukama, a s obzirom na mirnoću trenera Keka, mnogi vjeruju da će pet bodova prednosti pred Dinamom biti dovoljno

Prošlih dana bilo je izuzetno burno na Rujevici. Sve je počelo porazom kod Lokomotive, potom se pričalo o mogućem odlasku trenera Keka u Crvenu zvezdu, da bi 'finale' uzbuđenja stiglo u subotu u obliku Jadranskog derbija.

Ipak, Matjaž Kek našao je način da skine pritisak s leđa svojih igrača i protiv Hajduka njegova je momčad odigrala odličnu utakmicu i upisala važnu 2:0 pobjedu.

Naravno, čekao se i Kekov odgovor na navodnu ponudu iz Beograda, a sada je napokon riješena i ta dilema. Iako je u stvari nije ni bilo.

'Ništa se nije događalo oko transfera u Crvenu zvezu, bile su to obične špekulacije, nagađanja, a i 'prodavanje magle' dio je igre i posla. Netko negdje nešto kaže, često čak i bez osnova i nakon toga nastane cijela zavrzlama. U Rijeci imam ugovor do 15. lipnja, ali dogovorili smo produženje ugovora do 2021. godine. U ovom trenutku više mi ni ne treba. Važniji od papira su riječi i dogovor, a to sam sve napravio stiskom ruke s predsjednikom. Papirologiju ćemo rješavati kasnije. Svaka moja misao i razmišljanje usmjereni su u ovom trenutku na projekt Rijeka i bio bih lud kada bih razmišljao o nećemu drugom', rekao je Kek za slovensku Večer.