GAVRANOVIĆ im objasnio

Švicarci zbunjeni pohodom Rijeke na titulu: Čestitke još ne primamo!

16.05.2017 u 10:15

Bionic
Reading

Hrvat sa švicarskom putovnicom Mario Gavranović u intervjuu za švicarski Blick naglasio je da borba za titulu u Hrvatskoj još nije riješena, ali će Rijeka učiniti sve kako bi osigurala naslov prije završnog obračuna s Dinamom...

Podsjetimo, Gavranović je prošle sezone stigao u Rijeku nakon četiri sezone u dresu Züricha, a prije toga bio je i član Mainza te Schalkea. Prije dolaska u MAXtv Prvu ligu ostao je u sjećanju našim ljubiteljima nogometa po golovima kojoj je zabio Štimčevoj reprezentaciji na Poljudu u kolovozu 2012. godine, a za Švicarsku je ukupno odigrao 23 utakmice i zabio šest golova.

Iako u zadnje vrijeme reprezentativne pozive ne dobiva, u Švicarskoj i dalje prate 27-godišnjeg napadača, a nakon pogotka kojeg je zabio u pobjedi protiv Hajduka,  dnevnik Blick mu je odlučio preuranjeno čestitati na tituli.

'Još ne! Trebaju nam još dvije pobjede, onda ćemo biti prvaci,' objasnio je Mario Gavranović Švicarcima i naglasio da se radi o potencijalnoj prvoj tituli za Rijeku u MAXtv Prvoj ligi:

'Bilo bi dobro potvrditi titulu prije posljednje utakmice sezone protiv Dinama. To je naš jedini cilj. Zaslužili smo taj naslov, odigrali smo sjajnu sezonu.'

Na pitanje razmišlja li o povratku u Švicarsku, s obzirom da Basel traži napadača za sljedeću sezonu, dao je jasan odgovor:

'Trenutno sam fokusiran na Rijeku i naš veliki cilj. Što budućnost donosi, saznat ćete na vrijeme!'