gura se u prvi plan

Mateo Kovačić zadao velike glavobolje treneru Zidaneu

01.08.2017 u 11:48

Bionic
Reading

Hrvatski reprezentativac i veznjak madridskog Reala Mateo Kovačić još uvijek čeka pravu priliku u 'kraljevskom klubu'. I baš zbog toga, mediji ga često seljakaju ali 23-godišnji hrvatski igrač očito ima strpljenja

No, još je važnije, da osim strpljenja Kovačić ima i znanja, a što je dokazao i u subotnjoj utakmici protiv Barcelone na turneiji u SAD-u.

Kovačić je u porazu 'kraljeva' 3:2 zabio jedan gol, ali i bio jedan od najboljih igrača svoje momčadi. Iz tog razloga, španjolska Marca piše kako je Kovačić tim nastupom zadao velike glavobolje treneru Zidaneu.

  • +6
Mateo Kovačić Izvor: Profimedia / Autor: David Klein/Sportimage

Naime, posve je jasno da glavne uloge u veznom redu Reala imaju Luka Modrić, Toni Kroos i Casemiro, dok bi ostatak veznog reda trebali popuniti - osim našeg Kovačića - netko od ovih igrača - Marcos Llorente, Isco, Dani Ceballos, Marco Asensio ili Lucas Vazquez.

Autor teksta podsjeća kako je Kovačić često bio na izlaznim vratima, ali i uvjerava kako ga je nastup protiv Katalonaca gurnuo u prvi plan odnosno da je svojim nastupom natjerao Zidanea da mu još više vjeruje.

A najvažnije u cijelo priči jest da Kovačić ne odustaje te da svojim radom podiže formu, zbog čega će mu legendarni Francuz morati davati priliku. Jer sezona je duga.