hoće li vam dosaditi?

Suludi broj okršaja Barce i Reala: Znate li koliko nas El Clasica ove sezone čeka!?

31.07.2017 u 11:40

Bionic
Reading

Dvoboj Reala i Barcelone smatra se najatraktivnijom utakmicom današnjice, no mogla bi ove sezone dosaditi ljubiteljima nogometa, jer bi se ovi suparnici mogli međusobno susresti čak devet puta!

Dva španjolska diva na glasu su kao trenutno najveći klubovi u Europi, a njihove utakmice poslastica koja se ne propušta.

  • +5
El Clasico: Real Madrid - Bracelona 2:3 Autor: Susana Vera

Na International Champions Cupu odigrali su u subotu prvi međusobni okršaj ove sezone, a Barca je pobijedila 3:2, uz pogotke Ivana Rakitića i Matea Kovačića.

No, bilo je to tek El Clasico zagrijavanje, a nova dva dvoboja imat ćemo već 13. i 16. kolovoza u španjolskom Superkupu. Ako tome dodamo već zakazana dva dvoboja u Primeri, jasno je da će velikani igrati najmanje pet puta međusobno ove sezone.

To ne mora biti sve. Ako se nađu u nokaut fazi Lige prvaka prije finala i u španjolskom Kupu kralja, mogli bi odigrati međusobnih devet utakmica! Ako se pak nađu u finalima ovih natjecanjima, što mnogi priželjkuju, bilo bi to sedam El Clasica do kraja sljedećeg svibnja.

Barcelona - Real 3:2 Autor: Youtube

Zanimljivo, prošle sezone igrali su međusobno samo dvaput, jer su se izbjegli i u Kupu kralja i u Ligi prvaka i u španjolskom Superkupu.

U svakom slučaju, nogometni sladokusci trljaju ruke, ali do kraja sezone El Clasico bi im mogao i dosaditi...