Chelsea slavio s 3:0

Mateo Kovačić ušao je u igru protiv West Hama nakon više od sat vremena, a ove riječi trenera Franka Lamparda jasno pokazuju što misli o njemu

22.12.2020 u 11:55

Bionic
Reading

Frank Lampard istaknuo je Matea Kovačića u pobjedi od 3:0 protiv West Hama

Chelsea je pobijedio West Ham s 3:0 u prošlom kolu engleske Premier lige, a Frank Lampard je nakon utakmice istaknuo hrvatskog reprezentativnog veznjaka Matea Kovačića koji je na teren ušao u 66. minuti. Chelsea je vodio od 10. minute golom Silve, a za konačnih 3:0 zabio je Abraham u 78. i 80. minuti.

Kova je ušao umjesto Jorginha nakon nešto više od sat vremena i u samo 14 minuta što je bio na terenu, njegova je ekipa vodila s 3:0. Lampard smatra da je upravo Hrvat napravio razliku.

'Bila je ovo teška utakmica. Počeli smo jako dobro, a onda u drugom poluvremenu nismo imali loptu i prestali smo igrati. Potom je ušao Kovačić i upravo nam je on pomogao da zaigramo bolje. Oduševljen si kada postigneš drugi i treći gol. West Ham vas može iznenaditi bilo kada', rekao je Lampard.

Nakon 14 odigranih kola Chelsea je peti sa 25 osvojenih bodova, šest manje od prvoplasiranog Liverpoola. Što se tiče Kovačića, on je ove sezone u Premier ligi nastupio 10 puta od čega šest u prvih 11. Ukupno je ove sezone odigrao 18 utakmica i upisao dvije asistencije.

  • +4
Chelsea - West Ham, Premiership, 2020/21. Izvor: EPA / Autor: John Walton / POOL