traži se partner

Mate Pavić otkrio zašto su se Nikola Mektić i on razišli: Jednostavno nije išlo...

18.07.2023 u 22:00

Bionic
Reading

Nikola Mektić i Mate Pavić bili su najbolji par svijeta 2021. godine, no sada su iznenada raskinuli suradnju. Zajedno su nastupali dvije godine osvojili su zlato na Olimpijskim igrama, slavili su i u Wimbledonu te osvojili još 15 turnira

Mate Pavić otkrio je u razgovoru za HTV razloge svog razlaza s Nikolom Mektićem te daljnje planove.

'Zasad je razlaz, ali vidjet ćemo, ako se stvari poklope možda opet zaigramo...', kazao je Pavić te pojasnio zašto se razišao najbolji par svijeta iz 2021. godine:

'Jednostavno nas nije išlo, nismo imali baš najbolju godinu, imali smo par pehova, jednostavno nije išlo. Dogovorili smo se oboje da je najbolje malo se osvježiti, pronaći nove partnere. Nadam se da će to pomoći i njemu i meni da se vratimo na stare staze.'

Pavić je prije nekoliko dana osvojio Wimbledon u mješovitoj konkurenciji...

'Šesta Grand Slam titula, više bih volio da je u muškim parovima, ali i ovo se broji. Drago mi je da sam u prvom finalu mješovitih parova osvojio titulu. Lijep osjećaj, malo smo proslavili, ali uskoro ide novi turnir', kaže Pavić koji će u Hamburgu zaigrati s Ivanom Dodigom:

'To je suradnja za jedan tjedan, tako se pogodilo, mijenjat ću partnere iz tjedna u tjedan i vidjeti što dalje, napraviti neki plan', zaključio je Mate Pavić u razgovoru za HTV.