TRLJA RUKE

Marković: Odluka očekivana i logična

06.07.2011 u 20:05

Bionic
Reading

Odluka Ministarstva uprave za mene nije nikakvo iznenađenje, dapače, potpuno je očekivana i svima koji poznaju zakon i pravnu proceduru jedina logična, te je ona je definitivna potvrda da su prosinački izbori i moj izbor bili u skladu s propisima, izjavio je na službenoj stranici Hrvatskog nogometnog saveza predsjednik HNS-a Vlatko Marković

U hrvatskom tisku objavljeno je kako je ministar Davorin Mlakar potpisao dopis u kojem zahtjev za poništenjem prosinačke skupštine tretira kao predstavka građana, te da ministarstvo po tome ne može postupiti, već da je to u nadležnosti zagrebačkog Uredu za opću upravu. Taj ured je već ranije donio odluku po kojoj je Vlatko Marković ispravno upisan kao predsjednik HNS-a.

Marković je na web-stranici HNS-a izrazio zadovoljstvo što je potvrđena legitimnost izborne skupštine HNS-a od 17. prosinca 2010. godine, te je nabrojio uspjehe s kojim se može pohvaliti HNS.

'Hrvatska nogometna reprezentacija, u konkurenciji od 208 zemalja, nalazi se plasirana na osmom mjestu FIFA rang liste. Sve aktivnosti iz programa djelatnosti Saveza, od 1. siječnja su ostvarene, više od 90 posto istih organizirano je i realizirano na području onih županijskih saveza koji nisu podržali kandidaturu predsjednika Vlatka Markovića na označenoj Skupštini što je evidentan dokaz da je Savez pokazao dobru volju za suradnju sa svim županijskim savezima, a sve u cilju zajedničkog djelovanja velike nogometne obitelji.Nastavljamo s brojnim aktivnostima koje smo započeli od 1. siječnja pa pozivam sve nogometne djelatnike i sve županijske saveze da nastavimo zajednički raditi za dobrobit hrvatskog nogometa', kazao je u prioćenju Vlatko Marković, koji se nakraju zahvalio svima koji su ga podržavali.