muke u serie a

Marko Rog na velikoj prekretnici; Napoli izvjesio cijenu za Hrvata koji želi oživiti karijeru

21.06.2019 u 14:08

Bionic
Reading

Hrvatski reprezentativac Marko Rog sve je bliže odlasku iz Napolija u koji se vratio nakon posudbe u Sevilli. Sudeći prema informacijama koje dolaze iz Italije već sada nekoliko klubova pokazalo je interes

U ljetnom prijelaznom roku nekoliko hrvatskih nogometaša moglo bi promijeniti klub, a među njima je svakako i 23-godišnji Marko Rog koji ovaj puta nema pravo na pogrešku ako želi oživiti karijeri. Pogotovo ako opet želi igrati u hrvatskoj reprezentaciji u kojoj je nastupio 12 puta.

Kako piše CalcioNapoli24.it za Roga su zainteresirani talijanski prvoligaši Cagliari i Parma, a spominje se opcija u kojoj bi ga doveli na posudbu s pravom otkupa ugovora. Cijena koja se spominje, za one koji su zainteresirani za otkup ugovora, iznosi oko šest milijuna eura.

Nakon što je stigao Marko Rog 2016. godine iz zagrebačkog Dinama u Napoli nije se baš naigrao i najblaže rečeno karijera mu stagnira. Stoga će odabir novog kluba biti ključan kada je u pitanju njegova karijera. U cijeloj priči nije nemoguć niti povratak u Hrvatsku u ljeto 2020. ako sezona koja je pred njim opet ispadne – promašaj. Kao što je bio slučaj u španjolskoj Sevilli gdje je ukupno skupio deset nastupa i svega 335 minuta na terenu. Premalo za igrača koji je obećavao i koji je obećavao kao igrač Splita i Dinama.