Najveće pojačanje

Marko Livaja iskreno progovorio o šansama Hajduka za naslov prvaka, a otkrio je i planira li i iduće sezone nositi bijeli dres

06.03.2021 u 08:15

Bionic
Reading

Marko Livaja je u razgovoru za RTL otkrio što misli o ostanku u Hajduku i iduće sezone, te što 'bilima' treba za naslov prvaka

Marko Livaja se u veljači 2021. godine vratio u Hajduk nakon 11 godina i potpisao do kraja aktualne sezone nakon što je raskinuo ugovor s grčkim prvoligašem AEK-om. Već je u prvim minutama u dresu Hajduka pokazao da će biti veliko pojačanje za splitski sastav, a svi se pitaju ima li nade da ostane i duže od aktualne sezone.

'Takav sam tip. Volim pobjeđivati i nisam zadovoljan četvrtim ili petim mjestom. Kad bih ostao volio bih da se borimo za prvo mjesto. Ima par ekipa koje se bore zato, ali mislim da i Hajduk s par dobrih igrača može napasti prvo mjesto', rekao je Livaja za RTL pa dodao:

'Kao što sam i rekao predsjedniku, sjest ćemo i porazgovarati na kraju sezone. Vidjet ćemo koje su ambicije i neki ćemo dogovor sigurno postići', poručio je Livaja i navijačima Hajduka dao nadu. Što je još rekao u razgovoru za RTL pogledajte OVDJE.

Marko je iz Hajduka otišao 2010. godine kao šesnaestogodišnjak i potpisao za milanski Inter za koji je upisao 13 utakmica i zabio četiri gola. Osim za Inter, igrao je i za Lugano, Cesenu, Atalantu, Empoli, Rubin Kazan, Las Palmas i AEK u kojem je proveo zadnje dvije sezone i u 147 nastupa zabio 42 gola. Za Hrvatsku je igrao za sve mlađe kategorije, a za A reprezentaciju je nastupio četiri puta.

Sve utakmice UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige ekskluzivno možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

Ako već niste, sada je pravo vrijeme da odaberete MAXtv zbog vrhunske slike u HD kvaliteti. Ponudu potražite na hrvatskitelekom.hr.