STRAMACCIONI UVJERAVA

'Marko Livaja budućnost je milanskog Intera'

05.10.2012 u 10:11

Bionic
Reading

Marko Livaja, 19-godišnji hrvatski nogometaš, bio je strijelac za milanski Inter i u drugom nastupu u skupini H Europa lige. Nakon Rubina zabio je Livaja i Neftçiju

Na gostovanju u Azerbajdžanu je Livaja postigao jedan pogodak u pobjedi 3-1, što je milanskoj momčadi bila treća pobjeda zaredom (dvije u Seriji A i sada ovaj ogled). Zanimljivo da su sva tri strijelca za Inter u četvrtak bili igrači koji imaju 21 godinu i manje (Philippe Coutinho, Livaja i Obi). Tom je činjenicom posebno zadovoljan bio trener Andrea Stramaccioni.

'Je, to je veliki dobitak za Inter. I ne samo to, u startnoj momčadi su bila četiri igrača koja imaju 21 godinu i manje. Osim njih trojice igrao je i Juan, a kasnije je u igru ušao i 18-godišnji Garritano. Svi su oni budućnost Intera i kako sada stvari stoje - sjajna budućnost. Počeli smo graditi tu jednu novu momčad i na to sam ponosan', rekao je Stramaccioni i dodao:

'Ovaj ogled su počela samo trojica nogometaša koja su ujedno igrala od prve minute u zadnjem ogledu protiv Fiorentine. To je dokaz da osim budućnosti imamo i širinu u ovom trenutku. Jako sam zadovoljan', ustvrdio je Stramaccioni.