kako ste spavali?

Mario Pašalić i njegovi suigrači iz Atalante proživjeli su paklenu noć u Manchesteru; svi se s pravom pitaju je li to bilo slučajno?

20.10.2021 u 18:33

Bionic
Reading

Nogometaši Atalante večeras od 21 sat (Arenasport 1, MAXtv) u 3. kolu Lige prvaka gostuju na Old Traffordu kod Manchester Uniteda, a prvu će noć u Manchesteru još dugo pamtiti

Talijanski mediji javljaju o 'toplom dočeku' kojeg su iskusili nogometaši Atalante u Manchesteru. Naime, noć uoči večerašnje utakmice s Manchester Unitedom (Arenasport 1, MAXtv, 21 sat) sigurno će još dugo pamtiti.

Sky Sport Italia tvrdi kako je igračima Atalante bilo nemoguće naspavati se prije važne utakmice jer se tijekom noći u njihovom hotelu čak pet puta aktivirao požarni alarm!

Cijelu je priču na društvenim mrežama potvrdila Roksana Malinovska, supruga Atalantinog igrača Ruslana Malinovskog.

'Otkako smo došli u hotel, alarm se palio pet puta, svaki put maksimalno glasno. Mislite li da je to slučajnost? Ja ne. Tako topla dobrodošlica lokalnih ljudi je užasna. Nadam se da će naši navijači biti uz naše igrače na Old Traffordu i da će se isto ovo slučajno dogoditi igračima Uniteda u hotelu u Italiji', napisala je Roksana.

Sve utakmice UEFA Lige prvaka, UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

  • +4
Manchester United - Villarreal, 2. kolo Lige prvaka, 2021/22. Izvor: EPA / Autor: Peter Powell

Njenu su priču potvrdili i još neki gosti hotela.

'Problem je kad odsjedneš u istom hotelu u kojem je i momčad koja igra protiv Manchester Uniteda. Noć uoči važne utakmice možeš doživjeti buđenje u 04:51, 05:00, 05:36 i 06:11! Protupožarni alarm...', napisala je na društvenim mrežama jedna od gošća hotela.

Sigurno je samo da se Mario Pašalić i njegovi suigrači nisu naspavali...