Kakva bomba iz italije

Mario Mandžukić i Zlatan Ibrahimović postaju suigrači? Velikan želi stvoriti ubojiti napad koji će ga ekspresno vratiti u sami vrh

30.11.2019 u 13:24

Bionic
Reading

AC Milan navodno želi uz Zlatana Ibrahimovića dovesti jednog iskusnog i moćnog napadača, a tom opisu najbolje odgovara naš Mario Mandžukić

Milan radi na vraćanju Zlatana Ibrahimovića u svoje redove. 38-godišnji švedski napadač je za Milan već odigrao 85 utakmica i zabio 56 golova, te upisao 24 asistencije, a sada bi se mogao vratiti kao slobodan igrač.

Zvonimir Boban i ekipa intenzivno pregovaraju s Ibrahimovićem, ali talijanski mediji pišu kako sjajni napadač koji se vraća iz SAD-a nije jedini na listi želja. Talijanski novinar Peppe Di Stefano je za Sky Italia otkrio kako će, bez obzira na Zlatana, Milan dovesti jednog iskusnog napadača u siječnju.

'S Ibrom ili bez njega, Milan će dovesti napadača u siječnju. Bit će to igrač s iskustvom, pravi i jaki napadač', otkrio je ugledni Di Stefano.

Njegovom opisu savršeno odgovara Mario Mandžukić koji je na izlaznim vratima Juventusa koji na njega više ne računa. Stara dama navodno za donedavnog hrvatskog reprezentativca traži oko 12 milijuna eura, no i ta cijena je podložna pregovorima.

Talijani pišu kako je Mandžo zapravo zamjena za Ibrahimovića ako propadne taj posao, ali prema tvrdnji Di Stefana, Milan bi u nastavku sezone mogao igrati s ubojitim dvojcem u napadačkoj liniji. Mandžo i Ibra kao predvodnici napada trebali bi klub vratiti u vrh Serie A.