tOTALNO IGNORIRANJE

Mario Mandžukić doživio novi težak udarac; svima je jasno da mora što prije pobjeći iz Juventusa

13.09.2019 u 21:51

Bionic
Reading

Juventus je objavio popis igrača na koje trener Maurizio Sarri računa za utakmicu protiv Fiorentine u trećem kolu talijanskog nogometnog prvenstva

U subotu (od 15 sati, Arenasport 2) Juventus očekuje nezgodno gostovanje u Firenci, a popis igrača talijanskog prvaka jasno pokazuje da je Mario Mandžukić definitivno prekrižen u planovima trenera Sarrija.

Ovaj stručnjak nije prijavio hrvatskog napadača za Ligu prvaka, a odlučio ga je ignorirati i sada za prvenstveni dvoboj s Fiorentinom iako je Super Mario zdrav i spreman.

Prema pisanju talijanskih medija i Mandžukić je postao svjestan da za njega više nema mjesta u 'staroj dami' bez obzira na sjajne predstave i borbena izdanja u zadnje četiri sezone.

Iako su mu ostale još dvije godine ugovora bivši hrvatski reprezentativac sigurno će u zimskom prijelaznom roku napustiti Juventus i sreću potražiti negdje drugdje.

  • +5
Mario Mandžukić Izvor: EPA / Autor: JuanJo Martin

Inače, na popisu za Fiorentinu se nalaze - Szczesny, Pinsoglio, Buffon; De Ligt, Alex Sandro, Danilo, Bonucci, Rugani, Demiral; Pjanić, Ramsey, Khedira, Matuidi, Emre Can, Rabiot, Bentancur; Ronaldo, Dybala, Douglas Costa, Cuadrado, Higuain, Bernardeschi